Ik ben Vesna, regisseur van jouw merk.

Als ervaren beeldmaker en imago-stylist-met een marketing & sales achtergrond, kijk ik verder dan een paar mooie plaatjes maken van jou en je bedrijf. Ik ben een Merkenbouwer.

Op basis van jouw kwaliteiten, drijfveren en droomdoelen, ontvang je een uitgebreid imago- en kleuradvies van mij. Vervolgens vertaal ik jouw boodschap naar een beeldcampagne waarin jij laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat jou onderscheidend maakt waardoor niemand meer om je heen kan.

Uiteraard is het héél belangrijk dat jouw merk in 1 lijn wordt doorgevoerd in al je communicatie-uitingen om jouw ideale klant te bereiken. Hiervoor hoef je niet op zoek te gaan naar een grafisch vormgever of webdesigner want je kunt bij mij terecht voor je hele visuele branding.  Als regisseur van jouw merk, stuur ik een team aan van grafisch vormgevers, webontwikkelaars, copywriters en filmmakers.

Da’s wel zo fijn want je krijgt geen losse stukjes en alles wordt voor je geregeld zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. En wij doen voor jou waar wij goed in zijn!

Facebook

Pin It on Pinterest

Share This