Florence Eijck – Sieraadontwerper

Florence’s slogan: “My jewelry can make you more beautiful, more confident and more noticed!” En dat is precies wat zakenvrouwen aan de top nodig hebben om zich staande te houden in een wereld die gedomineerd wordt door mannen.

Voor de kleding hebben we gekozen voor grijs/zwart/wit.
Dit staat voor: uitgaan van eigen kracht. Het roze/rood in het interieur brengt balans en zorgt voor warmte en aandacht voor de ander. Groen speelt ook zijn rol voor het in relatie staan met de elkaar en verbinding maken.(dit zien jullie wel terug in de uiteindelijke foto’s).

We hebben gekozen voor het statige Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Zuid als locatie omdat we een high-end lifestyle rond de sieraden willen creëren. Het communiceert: klassiek, stijlvol, kwaliteit, rijkdom en zakelijkheid. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!

Florence heeft nu een photo brand serie die ze kan inzetten voor haar website waarmee ze de juiste doelgroep aanspreekt en meer bezoekers naar haar webshop www.florencejewelshop.com kan trekken door de foto’s ook te gebruiken voor blogberichten en Facebookads.

Mijn business coach raadde me een visual make-over aan en via FB heb ik gevraagd om een styliste/fotograaf, die me kon helpen met de herkenbaarheid en de zichtbaarheid. Vesna reageerde snel en wist me te overtuigen van haar talenten. Uiteraard had ik een beetje haast en Vesna ging hierin mee, heel klantgericht.

Eerst werd besproken wat in feite de opdracht was/mijn doel. Vesna raadde me aan om de foto’s op de site te veranderen. Foto’s die mijn boodschap overbrengen zodat ik direct mijn ideale klant aanspreek. Daar horen ook andere kleuren bij. Na een uitgebreide kleurenanalyse en een kritische check van mijn klerenkast, heeft Vesna alles geregeld voor de fotoshoot op het kasteel/hotel Duin en Kruidberg. Alles was tip-top in orde. Het was een geweldige dag en de resultaten zijn geweldig!

Na een week waren alle foto’s bewerkt en klaar voor gebruik en in een nagesprek heeft ze helemaal uitgelegd wat ik het beste kon veranderen aan de lay-out van mijn site. Dat gaat er heel erg goed uitzien. Over 2 weken staat een modellen shoot met mijn sieraden gepland, die ze ook helemaal geregeld heeft en dan is dit geweldige project klaar.
Ik kan Vesna echt aanbevelen voor iedereen die out of the box naar je visuele presentatie, zichtbaarheid en kleurgebruik wil laten kijken.

Ontzettend bedankt voor je hulp!

Florence Eijck

Sieraadontwerper, florencejewelshop.com

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest

Share This