JIJ BENT EEN DRUK BEZET ONDERNEMER MET EEN GROEIEND BEDRIJF

JE BENT KLAAR VOOR DE NEXT-LEVEL, EN DAT IS…

 

Je zou graag (meer) gevraagd willen worden als spreker, 

media-aandacht wil krijgen-zodat je naamsbekendheid kan

vergroten en jouw zichtaarheidsdoelen kan bereiken.

 

MAAR JE LOOPT ER TEGENAAN DAT JE NIET (GENOEG)

HERKENBAAR EN ZICHTBAAR BENT OMDAT JE

 

foto’s, video’s en website zijn verouderd.

geen eenduidige stijl hebt

weinig opvalt tussen concullega’s

slecht gevonden wordt op internet.

 

WAT JE ZOEKT IS IEMAND DIE

 je helpt met de juiste look & feel van je bedrijf

jouw boodschap van woord naar beeld kan vertalen.

een team van copywriters, filmmaker, vormgever en

webdesigner aanstuurt zodat alles in één lijn komt.

 

ZODAT JE

gezien gaat worden als dé expert in je vakgebied

je niet meer hoeft te schamen voor je foto’s en video’s

Herkenbaar en zichtbaar(der) wordt op social media

een website hebt waarop mensen gelijk zien

waarom ze bij jou moeten zijn

 

HI! IK BEN VESNA

Jouw visual brand director

Als ervaren  beeldmaker en imagocoach, kijk ik verder dan een paar mooie plaatjes maken van jou en je bedrijf.
Op basis van jouw kwaliteiten, drijfveren en doelen, ontvang je een uitgebreid imago- en kleuradvies van mij. Vervolgens vertaal ik jouw boodschap naar een beeldcampagne waarin jij laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat jou onderscheidend maakt waardoor niemand meer om je heen kan.

Uiteraard is het héél belangrijk dat jouw merk in 1 lijn wordt doorgevoerd in al je communicatie-uitingen om jouw ideale klant te bereiken.

Hiervoor hoef je niet op zoek te gaan naar allemaal verschillende experts, want je kunt bij mij terecht voor je hele visuele branding. Als regisseur van jouw merk, stuur ik een team aan van grafisch vormgevers, webontwikkelaars, copywriters en filmmakers.

Da’s wel zo fijn want je krijgt geen losse stukjes en alles wordt voor je geregeld zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. En wij doen voor jou waar wij goed in zijn!

 

ZO KUNNEN WE SAMEN AAN DE SLAG

 

 

 

 

Stap 1

ONTDEK JE MERK

 

Claim your name. Waar wil jij om bekend staan? In de eerste module leg je de fundering voor je personal brand.

Via een uniek systeem haal je jouw persoonlijke kwaliteiten, drijfveren verlangens naar boven waardoor je ontdekt hoe jij kunt onderscheiden van anderen die ongeveer hetzelfde doen als jij. 

Je gaat aan de slag met het schrijven van jouw brand story.

 

 

 

 

Stap 3

VISUALISEER JE MERK

 

In module 3 vertaal je jouw boodschap van woord naar beeld waardoor je je presenteert als one of a kind. 

In module 3 vertaal je jouw boodschap van woord naar beeld waardoor je je presenteert als one of a kind. 

In module 3 vertaal je jouw boodschap van woord naar beeld waardoor je je presenteert als one of a kind. In module 3 vertaal je jouw boodschap van woord naar beeld waardoor je je presenteert als one of a kind. 

 

 

 

 

 

Stap 2

STIJL JE MERK

 

Het is belangrijk om je eigen ‘look & feel’ in je kledingstijl, foto’s, social media en website te laten terugkomen.

Hiermee creëer je een sfeerbeleving om jouw persoonlijkheid. De juiste klanten willen graag op jou lijken.

Zien jou als rolmodel om hun problemen op te lossen.

 

 

 

 

 

Stap 4

PROMOOT JE MERK

 

Je visual brand staat. Gefeliciteerd! Nu ga je alles inzetten op social media om je expert status op te bouwen door het creëren van visuele content aan de hand van een beeldstrategie.

Je visual brand staat. Gefeliciteerd! Nu ga je alles inzetten op social media om je expert status op te bouwen door het creëren van visuele content aan de hand van een beeldstrategie.

Je visual brand staat. Gefeliciteerd! Nu ga je alles inzetten op social media om je expert status op te bouwen door het creëren van visuele content aan de hand van een beeldstrategie.

 

 

WAT MAAKT DIT TRAJECT ‘ONE OF A KIND’?

Het is een 1-op-1 traject waardoor je alle aandacht krijgt en snel van start kan.

 

 Het is een maatwerktraject dus helemaal afgestemd op jouw wensen.

Je hebt 1 persoon die alles voor jouw regelt en zorgt dat alles in 1 stijl gebracht wordt.

 

DUS GEEN LOSSE FLODDERS!

Branding trajecten met Vesna zijn te boeken vanaf € 2,497 excl. BTW.

Denk je: Wow, Vesna dit is precies wat ik zoek?

Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.  

 

WAT VESNA’S KLANTEN ZEGGEN:

 

“Toen ik mezelf en mijn bedrijf op de kaart wilde zetten wist ik gelijk dat Vesna me daar als geen ander bij kon helpen omdat zij een stijl heeft die mij enorm aansprak en ik foto’s voorbij zag komen die anders zijn dan standaard. En dat is wat ik wilde uitstralen met mijn bedrijf. Ik wilde niet zo maar wat foto’s waar ik leuk op sta, maar de reis in beeld brengen die ik maak met mijn cliënten. Eerst zijn we samen gaan kijken wat ik wilde en welke stijl en kleuren bij mij passen. Vervolgens zijn we gaan shoppen voor de perfecte ‘outfit’ voor de fotoshoot. Het was heerlijk om te ervaren wat een andere kledingstijl al voor impact kan hebben op je uitstraling.Het was even onwennig voor me, maar het gevoel dat het mij geeft is van onschatbare waarden en het past helemaal bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

Nadat we de vertaling van mijn boodschap naar een beeldverhaal rond hadden, zijn we op een super gave locatie: het stroomtrein museum in Hoorn, de daadwerkelijke fotoshoot gaan doen. Een geweldige dag, inclusief lunch met een wijntje, waarbij Vesna weer precies de juiste snaren wist te raken en mij op de foto kreeg zoals ik nog nooit op foto’s gestaan had, maar wel precies wat ik uit wilde stralen. Ik voelde mij echt een filmster!

Vesna heeft me enorm geholpen om uit mijn comfort zone te stappen en mezelf te gaan presenteren zoals ik echt ben: Spontaan, vrolijk, eerlijk en open, maar ook integer en betrouwbaar. Ik kan mijn merk nu helemaal gaan uitdragen. Zelfs nu ik op een wisselspoor zit en ik nog meer mijn eindbestemming voor ogen heb.”

 

José van Waaijen, José van Waaijen, www.josevanwaaijen.nl

 

 

“Mijn business coach raadde me een visual make-over aan en via FB heb ik een oproep gedaan voor een styliste/fotograaf die mij kon helpen om herkenbaarder en zichtbaarder te worden. Vesna reageerde snel en wist me te overtuigen van haar talent dat ze zowel de styling als fotografie voor mij kon verzorgen. Uiteraard had ik een beetje haast en Vesna ging hierin mee, heel klantgericht. Vesna raadde me aan om de foto’s op de site te veranderen. Foto’s die mijn boodschap overbrengen zodat ik direct mijn ideale klant aanspreek. Daar horen ook andere kleuren bij.

Na een uitgebreide kleurenanalyse en een kritische check van mijn kledingkast, hebben we de juiste outfits samen kunnen stellen. Voor de fotoshoot had Vesna  kasteel/hotel Duin en Kruidberg, een visagiste en lunch geregeld. Alles was tip-top in orde.Ik voelde mij in hele proces helemaal ontzorgd. In een nagesprek heeft ze met mij meegedacht hoe ik de foto’s het beste kon inzetten voor mijn website en sociale media kanalen. Het was een geweldig traject en de resultaten zijn geweldig!”

 Florence Eijck, Sieraadontwerper, Florencejuwelshop.com 

 

 

 

 

 

“Voor mijn onderneming (ik ben een Virtual Assistant) speelde ik al heel lang met het idee om als ‘vintage secretary’ gefotografeerd te worden en er was er maar één persoon aan wie ik deze opdracht wilde toevertrouwen. Vesna Zuuring! Mijn wens was om mijzelf in beeld te laten brengen als vintage secretaresse in de jaren ’40/’50 stijl, met foto’s die de sfeer ademen van ‘toen’ met een knipoog naar het heden. 

Op de dag van de afspraak werd ik op locatie getransformeerd van ‘gewone vrouw’ tot een filmster die zo van een ‘Mad Men’ set had kunnen aflopen.  Het fotograferen vond ik ontzettend leuk! (zegt de dame die eigenlijk nooit op de foto wil). Vesna beheerst de kunst om je tijdens een fotosessie op je gemak te stellen en moeiteloos je onzekerheden weg te nemen. Ze creëert een ontspannen sfeer en haalt je echt helemaal uit je hoofd, waardoor je jezelf vrij gaat voelen en je helemaal aan het moment kunt overgeven.

Ik heb de dag met Vesna ervaren als een echt feestje en ik ging met een zeer tevreden en blij gevoel naar huis. Voor diegenen die graag op een bijzondere manier op de gevoelige plaat gelegd willen worden en/of hun bedrijf wil presenteren, kan ik Vesna van harte aanbevelen! Het resultaat mag er zijn. Ik ben enorm tevreden!”

Daniëlle Molenaar, www.virtual-efficiency.nl

 

 

 

 

 

“Werken met Vesna is een feestje!  De gesprekken vooraf, de dag zelf en de foto’s uitzoeken na afloop. Toen ik reclamefoto’s wilde laten maken voor mijn nog al bijzondere challenge ‘Business in Bad,’ wist ik meteen dat ik Vesna hiervoor moest hebben. Ik ben zo trots op de foto’s en gebruik ze steeds voor ‘branding’ van dit gehele concept. Vesna is een fijn mens om mee te werken, weet heel snel wat je wilt en wat bij je stijl past en let ontzettend goed op styling en compositie waardoor het echt die special ‘look’ krijgt die niet te vergelijken is met andere fotografie. Real Vesnastyle!”

Femke Hertog, getintheflow.nl

 

 

FACEBOOK

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest

Share This