JIJ BENT EEN ONDERNEEMSTER MET EEN GROEIEND BEDRIJF.

 

Je bent klaar voor de next-level en dat is:

 

High-level klanten aantrekken die in zichzelf en jou willen investeren als dé expert die ze nodig hebben. 

(Meer) gevraagd  worden als spreker op events om jouw boek en/of diensten te promoten.

In de media komen, zodat je jouw naamsbekendheid kan vergroten.

Een groter bereik op social media krijgen voor meer connectie en interactie.

Maar je loopt er tegen aan dat

 

Je foto’s, video’s en website zijn verouderd.

Je geen eenduidige kleding -en/of huisstijl hebt, 

Je te weinig opvalt tussen conculega’s.

Je zoekt iemand die

 

Je helpt met de juiste look & feel van je bedrijf.

Jouw boodschap van woord naar beeld kan vertalen.

Zorgt voor een professionele uitstraling van je brand – waarbij het hele plaatje klopt.

Zodat je

Gezien gaat worden als dé expert in je vakgebied.

Geen stress meer hebt over wat je aan moet doen om jezelf optimaal te presenteren.

Je niet meer hoeft te schamen voor je kleding, foto’s en video’s. Je kunt voluit gaan stralen!

Herkenbaar(der) en zichtbaar(der) wordt op social media voor de juiste doelgroep.

Op je website gelijk ziet wie je bent, wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn.

 

 

 

 

HI! IK BEN VESNA, REGISSEUR VAN JOUW MERK

 

Als ervaren  beeldmaker, imago-stylist en feel good coach, kijk ik verder dan een paar mooie plaatjes maken van jou en je bedrijf.
Op basis van jouw kwaliteiten, drijfveren en doelen, ontvang je een uitgebreid imago- en kleuradvies van mij.

Vervolgens vertaal ik jouw boodschap naar een beeldcampagne waarin jij laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat jou onderscheidend maakt waardoor niemand meer om je heen kan.

 

Uiteraard is het héél belangrijk dat jouw merk in 1 lijn wordt doorgevoerd in al je communicatie-uitingen om jouw ideale klant te bereiken.

Hiervoor hoef je niet op zoek te gaan naar allemaal verschillende experts, want je kunt bij mij terecht voor je hele visuele branding. Als regisseur van jouw merk, stuur ik een team aan van grafisch vormgevers, webontwikkelaars, copywriters en filmmakers.

Da’s wel zo fijn want je krijgt geen losse stukjes en alles wordt voor je geregeld zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. En wij doen voor jou waar wij goed in zijn!

 

 

DIT IS JOUW ROUTE NAAR ZICHTBAAR SUCCES!

 

STAP 1

FIND YOUR FLAIR

… waarin we jouw persoonlijke merk, kleuren en stijl naar boven halen.

Nadat ik je binnenste buiten heb gekeerd over wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen als mens en als ondernemer, hebben we een brand & styling sessie.

Dit levert een astronomische portie associaties, gevoelens, kleuren en vormen op… Maar no worries, dat is precies wat we nodig hebben om van jouw verhaal een Visual Brand te maken: het beeld dat bij jouw merk past.

Je ontvangt jouw ‘Kleurblauwdruk tot Succes’ waarin staat welke kleuren jouw grootste kracht zichtbaar maken(een totaal andere kijk op kleur). Jij neemt een koffertje met kleding mee…Samen kijken we samen welke outfits het beste passen bij wat je wilt uitstralen. Je gaat zelf eventueel nog even shoppen.

 

 

STAP 2

SHOP TILL WE'LL DROP!

Waarin we jouw brand outfits gaan scoren. 

Je kunt ook kiezen om aansluitend de brand & stylingsessie met Vesna een halve dag te gaan shoppen. Of je kiest voor een totale make-over waarbij ik letterlijk in je kledingkast duik voor een grote schoonmaak met als doel je garderobe opnieuw op te bouwen. Daarna gaan we samen een hele dag shoppen in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of 's Hertogenbosch. We bezoeken winkels die ik voor jou heb geselecteerd. Als het nodig is doen we ook nog wat online shoppen. Op deze manier ben je gegarandeerd van de juiste outfits voor jouw shoot. Je krijgt heel veel tips en advies zodat je voortaan zelf zonder zorgen kunt shoppen.  Dus: geen tijdverspilling en miskopen meer!

 

 

STAP 3

SHOOT THE STARS!!!!

… Waarin jouw merk in beeld wordt gebracht. 

Fotoshoot van 1 dag op basis van een voorbereide beeldstrategie, inclusief visagie.  Je krijgt 15 op maat bewerkte foto’s per fotoshoot op een of twee locaties die iets vertellen over jou als persoon, jouw werk en jouw visie. Uit de foto's kiezen we samen  één foto voor jouw social media omslagen die ik in jouw huisstijl maak. De lettertypes die je krijgt kun je ook gebruiken voor het vormgeven van je social mediaberichten en op je website.

 

 

STAP 4

LOGO, GRAPHICS EN MORE

… Waarin jouw merk vorm krijgt

Kies je voor het totaalpakket….Dan zetten we nu een vormgever aan het werk. Op basis van onze input wordt je huisstijl, dit is je logo , lettertypes en symbolen, gecreëerd. Daarna volgen je visitekaartjes en social media visuals. Uit de foto's kiezen we samen  een paar foto’s voor jouw social media omslagen die  jouw huisstijl gemaakt worden. De lettertypes die je krijgt kun je ook gebruiken voor het vormgeven van je social mediaberichten en op je website. Om het helemaal af te maken een e-mail handtekening en nieuwsbrief-ontwerp. Je bent nu klaar om jezelf te gaan promoten!

 

 

STAP 5

KICKASS WEBSITE

… Waarin jouw merk in één lijn komt

Nu al je visueel materiaal compleet is, kunnen we jouw brand Wordpress website optuigen. Je website is het uithangbord van je winkel. Grote foto’s zorgen visuele beleving om de juiste klanten te verwelkomen in jouw wereld van mogelijkheden.

Beeld in combinatie met de juiste kleuren, graphics en lettertypes zorgen voor een heldere en eenduidige boodschap. Uiteraard ondersteunt van goede copywriting. Het resultaat: Mensen zien in één oogopslag wie jij bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt.

 

WAT MAAKT DIT TRAJECT ‘ONE OF A KIND?”

>Het is een 1-op-1 traject waardoor je al de persoonlijke support krijgt die je nodig hebt.

 

> Het is een compleet  brandingtraject, maar je kunt het ook in stappen doen.

 

> Je hebt 1 persoon die alles voor jou regelt en zorgt dat alles in 1 stijl gebracht wordt.

 

DUS GEEN LOSSE FLODDERS!

 

 

Denk jij, wow, dit is echt iets voor mij? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende ‘Word een Merk verkenningssessie’ met Vesna.

 

 

BLOEIENDE MERKEN

 

 

WAT VESNA’S KLANTEN ZEGGEN:

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest

Share This